Üdvözöljük a Tátrában

Örömmel látjuk Önt panziónkban, a Villa Krejzá-ban a Szép Kilátón (Pekná Vyhliadka) Felsőtátrafüreden (Horný Smokovec).

Otthonos, újonnan nyílt panziónkban elérhető áron kínálunk Önnek szállást egész évben. A panzió az aktív pihenést kiválóan szolgáló helyen található, melyet télen síeléssel, nyáron pedig a Magas Tátra túrahelyeinek felkeresésével színesíthet.

Már a címünk is szép kilátást ígér a környékre. Derűs időben Ön elé tárul a táj Lőcsétől (Levoča) egészen az Alacsony Tátráig (Nízke Tatry), közelségüknek köszönhetően pedig a tátrai magaslatokban is gyönyörködhet.

Üdülése alatt további kényelmét szolgálja a stílusosan kialakított belső tér. Télen az ódon cserépkályha melengeti testét és lelkét, nyáron pedig a terasz zöldjének intimitása hívogat pihenésre.

A környék számtalan túrázási, kirándulási lehetőséggel kecsegtet a tátrai völgyekben és hegyormokon egyaránt, valamint érdemes ellátogatni a közeli kulturális és történelmi emlékművekhez is. A közlekedés villamossal biztosított, mellyel a Tátralomnic (Tatranská Lomnica) és a Csorba tó (Štrbské Pleso) állomásokhoz juthat el a panzió mögötti Szép Kilátó (Pekná Vyhliadka) megállótól. Felsőtátrafüredet (Horný Smokovec) mindössze 10 percnyi séta választja el Ótátrafüredtől (Starý Smokovec). Innen pedig az új siklóvasúttal Tarajkára (Hrebienok) látogathat.

Látogasson el panziónkba és élvezze a kellemes, családias hangulatot.

Villa Krejza Villa Krejza Villa Krejza Villa Krejza Villa Krejza

Región Vysoké Tatry Región Vysoké Tatry Združenie cestovného ruchu Vysoké Tatry handicap wifi

Banner

Villa Krejza

Jožko & Stanka Pavčíkovci
Horný Smokovec 28
062 01, Vysoké Tatry
Slovensko
térkép

GPS:
N 49°08.350`
E020°13.935`
972 m n.m.

+421 905 119 947
+421 915 544 973
+421 52 44 22 502

info@villakrejza.sk

Egyéb szolgáltatások

Környékbeli érdekességek